Voksne
 • Facebook

  07/01/2018

  edf40wrjww2utHPContent:FullText

  Mer av hva vi gjør i barnehagen kan du se på Facebook:

  Kirkebygden barnehage og grendehus

 • Aktivitetsdag 13 mai - 2015

  31/05/2015

  En fin dag med tradisjonelle aktiviteter som sekkeløp, potetløp, kaste på blikkbokser og kjeksstafett. Avsluttet med pølser og is 

 • Hverdagen i barnehagen

  08/03/2015


 • Snø

  16/02/2015

  Kommer ikke snøen til oss finner vi andre løsninger

 • BESØK HOS GRISUNGENE

  18/06/2014  18 juni. I dag var vi så heldige å få komme hjem til Ole-Einar for å besøke alle grisungene hans. Vi ble hentet av Rune og Therese. Da vi kom frem ble alle utstyrt med kjeledresser og støvler, før vi kunne gå inn. Det luktet litt vondt, men inne hos grisene merket vi ikke noe til dette. Alle fikk mate med høy, klappe, bli kjent med. Etterpå ble vi servert deilige grillspyd og pasta til lunch. Og selvfølgelig med champagne til. Så til dagens høydepunkt. Å få hoppe ut i bassenget. Det var så deilig i det nydelige været. De var skrukkete som rosiner da de motvillige måtte komme opp av vannet. Vi avsluttet denne flotte dagen med is, før vi ble kjørt hjem til barnehagen igjen. STOOOOR TAKK til Erik,Therese og Rune for en flott dag.

 • TUR TIL MOSS

  21/05/2014

  Så var vi en tur til Moss igjen. Nå begynner dette å bli en tradisjon. Vi tok buss til Moss. Allerede der var det stor stas. Vi gikk rundt i parken hvor alt ble utforsket. Fjell,trær,statuer...Man kan klatre på alt. Vi gikk videre ned mot fossen. Litt skummelt,selv om det ikke var så mye vann. Men veldig laaangt ned da. Så var det på tide med lunch, og vi gikk ned i gågata hvor vi fikk deilige baguetter og brus. Det var mange lekeapparater der som måtte prøves. Etter litt lek ble det jammen meg litt IS også. Så avsluttet vi inne på lekebutikken hvor vi kjøpte med noen leker hjem til Nasse Nøff. På bussen hjem til barnehagen var det en sliten gjeng som sovnet. 

 • VI PLANTER

  21/05/2014

  Vi har plantet sommerblomster og satt poteter. Nå blir det spennende å følge med og å se at det spirer. Vi må være flinke å stelle og vanne. Så blir det kanskje en middag eller to. 

 • VI NYTER VÅREN

  01/05/2014

  Noen er høyt oppe, andre tar en hvil. Noen lager sandkaker, mens andre setter mer pris på "ekte" saker. Uansett: Vi koser oss store og små.

 • Buffet

  02/04/2014

  2 april. I dag var det buffet i barnehagen. Alle fikk gå på kjøkkenet og forsyne seg med det de ville. Veldig populært. Og alle spiser masse. Stor stas og fylle tallerken med det man vil. Etterpå var det dessert. Is og gele`. Og veldig mette barn. 

 • Lysløypa

  02/04/2014

  1 april. I dag passet vi på å utnytte det deilige været vi har, og gikk en tur i lysløypa. Nå så vi at frosken hadde lagt egg, men det er fortsatt litt tidlig for insektene. Det var ingen, hverken under steiner eller barken. Men noen Marihøner og edderkopper ble dagens fangst. Vi smurte formiddagsmaten vår ute. Det er utrolig hvor godt maten smaker i friluft. En deilig dag.

 • Vårfugler

  18/03/2014

  Vi gikk en tur i skogen for å lytte på alle fuglene, og høre om vi kjente igjen noen av dem. Noen var kjente, men de fleste var vanskelig å plassere. Vi sjekket også om froskene hadde begynt å være aktive, men det er nok litt tidlig. Men maurene var ihvertfall i full sving. Det myldret i tua. 

 • Hverdag

  27/02/2014

     

    Noe av det som skjer på Nasse Nøff. Dukkekroken er et populært sted. Der blir mange flotte retter tilberedt. Og mange morsomme rollespill å observere. Noen ganger blir vi voksne også invitert med på leken. Flittige barn som synes det er spennende å lage ting og som er sååå stolte når de kan vise frem resultatene sine. Alt fra tegninger, perler, malerier ellers alt de måtte finne på. Lydnivået er som regel høyt, spesielt når vi plutselig har et tog i rommet. Hvor er dere på vei hen da tro?

   

 • En dag på Nasse

  24/10/2013

  Vi fikk komme på kjøkkenet til Erna og se hvordan man renser en fisk. (Det ble ørret denne dagen). Det var først litt skummelt, men etterhvert turte de fleste å pirke den litt i munnen og i øynene. (Den hadde "tenner" på tunga). Og det smakte kjempegodt til lunch. Ellers er det litt sånn av hvert vi driver med hver dag her hos oss. Puslespill, dukkene, actionman...

 • GRØNNSAKSUPPE

  27/02/2014

  Nå som høsten er her har vi "nytt av dens goder". Vi har sett hvordan små frø blir til store grønnsaker. Hvordan èn potet blir til mange. Plukket dem opp av jorda. ( De vokser ikke på trær). Så har vi skrellet grønnsaker, kuttet (med ekte kniv) og kokte kjempegod suppe. Vi måtte bruke den største kjelen i barnehagen og tror dere det ikke. Nasse Nøfferne spiste opp alt! 

 • Kongebesøk

  17/09/2013

  Endelig var dagen her som vi hadde øvet til så lenge. Det ble mye venting, men ungene var utrolig flinke. Vi toget bort til bygdetunet, nesten som 17 mai. Der samlet vi oss sammen med de andre barnehagene i Våler. Etter litt venting kom endelig Kongen,og barna fremførte Gøy på landet.Litt usikre var de på hvem som egentlig var Kongen, eller om han i det hele tatt var kommet enda. Så fikk vi slappe av i skyggen med litt frukt, men Kongen koste seg med litt mer avanserte retter.Så samlet vi oss igjen når Kongen skulle reise, og avsluttet oppholdet hans med èr du veldig glad`.Ungene var utrolig tålmodige og sang kjempeflott, noe dere fremmøtte foreldre heeelt sikkert er enige i. Et flott minne å ha med seg videre.

   

 • Tur til Moss

  19/06/2013

  I dag har vi hatt en flott tur til Moss og Nesparken. Solen kom frem likt som oss. Vi tuslet rundt i parken ettersom ungene oppdaget ting og steder de ville se. Vi hilste på noen ender og vi så skuta til Kaptein Rødskjegg. Men ingen sjørøvere. Så tuslet vi en tur innom fossen på veien ned til sentrum. Det var litt skummelt å se sååå langt ned. Det var mange morsomme lekeapparater nedover i gå-gata. Der spiste vi baguetter, og avsluttet med is ved fontena foran kirken.Skriv tekst her

 • 16 Mai i barnehagen

  17/06/2013

  16 Mai var vi heldige og hadde flott vær. Alle ga det de hadde på de forskjellige aktivitetene. Etterpå gikk vi i tog rundt barnehagen og sang av full hals. Så koste vi oss på plenen med pølser og is.

 • Tussiridning

  01/05/2013

    Sist torsdag var vi på Moss Ridesenter å fikk lære litt om hest. Først lærte vi litt om hva hesten spiser. Den spiser IKKE kjøtt. Derfor lukter det ikke så vondt av bæsjen til hesten som det gjør av bæsjen til hund og katt. Vi fikk måke møkk,(hestepærer). Det var ganske slitsomt. Så var det stell av ponnyen. Den måtte børstes, og da lærte vi at man aldri skal gå bak en hest. Så ble Darky salet opp, og vi fikk alle ri. Etterpå nøt vi deilige matpakker ute i sola. En flott gjeng på tur. 

 • Velkommen til Nasse Nøff

  08/03/2011

  Hei og velkommen til oss på Nasse Nøff.

  På Nasse Nøff er vi glad i å være ute både sommer og vinter.
  På puterommet vi bygger hytte og lager hinderløype. Vi liker også å sitte ved bordet og tegne, leke med lego og lage ting med hendene våre.

  Vi er en glad gjeng som har det moro sammen!
   
  Hilsen små og store på Nasse Nøff